Loader logo

E-mail marketing

Shortcut creëert op maat gesneden e-mail marketing campagnes voor ieder segment binnen uw doelgroep met als doel zo efficiënt en effectief mogelijk nieuwe sales te genereren.

Scroll down

De meest effectieve binding met uw klanten

Online marketeers zijn allemaal eens; email marketing is van toegevoegde waarde voor ieder bedrijf. Zeker wanneer return on investment en langdurige klantrelaties van belang zijn. Creëer extra conversies en brand awareness met een gepersonaliseerde en doelgerichte email marketing campagne.

Shortcut gebruikt tools, strategie, implementatie en het tracken van resultaten om te komen tot optimale brand engagement. Shortcut neemt alle aspecten van email marketing uit handen. Van het verzenden van nieuwsbrieven tot het ontwikkelen van email designs.

Webdesign
Built to last

Betrokkenheid met uw klanten vergroten

Divider
.01

Strategie

Before we touch our keyboards, we discover and we plan on a paper the key elements we need to focus, and all the factors that matters for your case.

.02

Template design

De innovatieve ontwerpen en oplossingen van Shortcut voldoen aan de laatste standaarden voor email. Wij brengen uw bericht tot leven en verbeteren de betrokkenheid met uw doelgroep.

.03

Rapportage

Shortcut verzorgt heldere rapportage zodat u precies weet wíe er heeft geklikt, waar en waarom. Op basis van deze gegevens is de return on investment perfect vast te stellen.

Webdesign

Alleen de allerbeste tools

Shortcut zet e-mail campagnes op op basis van het befaamde Mailchimp. Dit om e-mailmarketing laagdrempelig en betaalbaar te houden. Ook hebben wij ruime ervaring met geavanceerdere e-mailmarketing software als Clang.

EVEN BABBELEN?

Divider

Interesse in onze diensten? Of wilt u graag eens praten over een concept of idee? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak.

Uw bericht is verstuurd. We nemen snel contact met u op.

Oooh woops, er ging iets fout. Je kunt ons ook direct een bericht sturen op info@shortcut.nl.