Loader logo

Webdesign

Een website moet niet alleen aandacht trekken. Het doel van een website is om interactie te creëren met bezoekers. Om bezoekers om te zetten naar aankopen, sales leads en/of klanten.

Scroll down

Bezoekers geven geen tweede kans op een eerste indruk

In een digitale wereld zijn eerste indrukken van vitaal belang. Uitstekend webdesign is de sleutel tot succes. Gebruikers worden alleen getriggerd door websites waar rekening gehouden wordt met call-to-action, vertrouwen en verleiding. Laat Shortcut helpen om met uw website een uitstekende eerste indruk achter te laten.

Wij zijn van mening dat een nauwe samenwerking de basis is voor het beste resultaat. Op basis van een scherpe analyse worden kansen en mogelijkheden geïnventariseerd. Vervolgens adviseren wij wat de best mogelijke weg is naar online groei.

Webdesign
WEBDESIGN

SHORTCUT SCHRIJF JE MET 3 O's

Divider
.01

ONDERZOEKEN

Voordat Shortcut een design maakt is er een onderzoeksfase. Er wordt een analyse gemaakt van de doelgroep en de doelstelling van uw website. Zo is duidelijk welke aspecten belangrijk zijn tijdens de ontwikkelfase.

.02

ONTWIKKELEN

Tijd voor creativiteit! Er wordt een op maat gemaakt design gemaakt op basis van uw wensen & eisen. Tevens wordt er rekening gehouden met data uit de onderzoeksfase.

.03

OPLEVEREN

Tijdens de eindfase van een project worden alle functionaliteiten dubbel gecheckt. Pas wanneer u tevreden bent wordt de website afgerond en opgeleverd.

Webdesign

Ontdek uw kansen & mogelijkheden

Ieder project vertegenwoordigt een aantal doelen, doelgroepen en kansen & mogelijkheden. De aanpak voor grote projecten begint met een heldere SMART doelstelling en inzicht in deze kansen & mogelijkheden. Kortom; waar liggen kansen voor online groei? Uit het trackrecord van Shortcut komt naar voren dat wij onze doelstellingen waarmaken.

DESIGN

Divider

VAN GOED NAAR GROOTS

EVEN BABBELEN?

Divider

Interesse in onze diensten? Of wilt u graag eens praten over een concept of idee? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak.

Uw bericht is verstuurd. We nemen snel contact met u op.

Oooh woops, er ging iets fout. Je kunt ons ook direct een bericht sturen op info@shortcut.nl.