Loader logo

WIJ ZIJN SHORTCUT

Divider

"A shortcut is a method or means of doing something more directly and quickly than and often different than ordinary procedure"

Scroll down

WAT DOEN WE

Divider

Wat definieert Shortcut? Ons eerste uitgangspunt is data. Statistieken. Dit betekent dat wij altijd weloverwogen advies geven op basis van cijfers. Waar is de meeste groei te behalen met de minste effort. Voor iedere klant wordt een op maat gesneden advies uitgebracht en geïmplementeerd.

Shortcut snapt hoe het proces van groei werkt. Er is passie voor veel verschillende producten diensten. Wij werken dan ook dagelijks aan een aantal succesvolle concepten die onder de paraplu van Shortcut vallen. Alle opgedane kennis en ervaring worden ingezet bij onze klanten om meer omzet te realiseren.

Google Certified Partner

Kevin Bogaard


Co founder

Een echte Certified Google Partner. Gaat graag op onderzoek uit en weet waarschijnlijk net zoveel van Google als haar eigen werknemers. Gespecialiseerd in effectieve en omzet verhogende online marketing.

Linkedin

ONZE RELATIES

Met trots hebben wij in de afgelopen jaren gewerkt met de volgende relaties:

Gorillawear
Oger
noSun
Poppintags
Vorgers
Gaiam
Van Bruchum
Ice-Watch
Festipi
Flusso
Marne
Xmasdeco

EVEN BABBELEN?

Divider

Interesse in onze diensten? Of wilt u graag eens praten over een concept of idee? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak.

Uw bericht is verstuurd. We nemen snel contact met u op.

Oooh woops, er ging iets fout. Je kunt ons ook direct een bericht sturen op info@shortcut.nl.