Loader logo

PPC Management

Google Adwords en andere Pay Per Click kanalen zijn niet weg te denken uit het online marketing landschap. Graag laat Shortcut zien hoe PPC direct bijdraagt aan online resultaat.

Scroll down

Campagnes die ontwikkeld zijn om doelstellingen te behalen

Shortcut biedt een up-to-date pakket met Pay Per Click diensten waaronder: Adverteren in het Google Zoeknetwerk, Google Shopping, Display adverteren, Remarketing & Vergelijkingskanalen.

Shortcut levert resultaten die u helpen bij het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Op basis van deze doelstellingen monitoren wij dagelijks campagnes en sturen waar nodig bij. Dit alles om een maximale ROI te kunnen garanderen.

Webdesign
PPC Management

ADWORDS GECERTIFICEERD

Divider
.01

ADWORDS

Bread and butter van vrijwel iedere online marketing campagne. Op basis van uw doelstellingen wordt een op maat gesneden Adwords strategie ontwikkeld. Er wordt een optimale mix gemaakt van remarketing, shopping, display en search advertisement.

.02

VERGELIJKEN

Shortcut heeft ruime ervaring met het implementeren van PPC strategieën voor vergelijkingskanalen. Denk hierbij aan Kieskeurig, Beslist en Vergelijk. Shortcut verzorgt het gehele traject, van aanvraag tot technische implementatie.

.03

OVERIGE

Een Facebook advertentiecampagne opzetten? Retargeting via AdRoll of Adcrowd? Shortcut heeft ervaring met het managen van vrijwel ieder PPC kanaal.

Webdesign

Een streepje voor als Google Partner

Al geruime tijd draagt Shortcut het Google Partner badge. De voordelen voor u? Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Zo heeft Shortcut toegang tot bèta’s; nieuwe functionaliteiten van Google Adwords die nog niet publiekelijk toegankelijk zijn. Daarnaast krijgen wij legio adviezen en tips van Adwords experts die niet uit standaardrapporten te halen zijn.

EVEN BABBELEN?

Divider

Interesse in onze diensten? Of wilt u graag eens praten over een concept of idee? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak.

Uw bericht is verstuurd. We nemen snel contact met u op.

Oooh woops, er ging iets fout. Je kunt ons ook direct een bericht sturen op info@shortcut.nl.