Loader logo

Affiliate marketing

De relatie tussen adverteerder, publisher en klant wordt gevormd door perfect afgestemd affiliate management.

Scroll down

No-cure, no-pay

Affiliate marketing is een no-cure no-pay kanaal. Adverteerders betalen wanneer een bezoeker, doorverwezen vanuit een publisher, een bepaalde actie onderneemt. Dit kan variëren tot het doen van een aankoop tot contact opnemen. Er worden pas kosten in rekening gebracht wanneer de vooraf vastgestelde actie wordt gedaan.

Shortcut is tijdens het affiliate marketing traject voornamelijk betrokken bij het management onderdeel van affiliate marketing. Affiliate Management richt zich op het opbouwen van een relatie met een publisher doormiddel van direct contact.

Webdesign

Een langdurige relatie opbouwen

Divider
.01

Affiliate Management

De nadruk bij affiliate marketing ligt bij Shortcut op management. Publishers vinden en een langdurige relatie opbouwen zijn dé speerpunten van onze aanpak.

.02

Realisatie banners

Shortcut heeft ervaring met het maken van converterende banners. Geen tierelantijnen maar banners die werken.

.03

Technische implementatie

Shortcut begeleidt u gedurende het gehele affiliate traject; van aanvraag tot technische realisatie. Shortcut zorgt voor een correcte implementatie van het affiliate programma, ongeacht het affiliate netwerk.

EVEN BABBELEN?

Divider

Interesse in onze diensten? Of wilt u graag eens praten over een concept of idee? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak.

Uw bericht is verstuurd. We nemen snel contact met u op.

Oooh woops, er ging iets fout. Je kunt ons ook direct een bericht sturen op info@shortcut.nl.