Loader logo

Zoekmachine Optimalisatie

Stabiele resultaten door drie essentiële elementen optimaal te combineren: techniek, content & backlinks.

Scroll down

Zoekmachine optimalisatie is essentieel voor online succes

De strategie van Shortcut zorgt ervoor dat uw website een betere positie in de zoekresultaten behaald. Het resultaat? Meer bezoekers en daaruit voortvloeiend meer omzet. Shortcut verzorgt het gehele traject van zoekmachine optimalisatie. Wij laten zien waar kansen liggen en spelen in op deze mogelijkheden.

Webdesign
Built to last

Onze lange termijn strategie

Divider
.01

Keyword research & strategie

Shortcut kijkt samen met u waar kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Vervolgens ontwikkelen we samen een strategie om de best mogelijke resultaten te behalen.

.02

On-page SEO

Zijn uw pagina's voldoende geoptimaliseerd? Shortcut verbetert waar nodig de content van uw pagina's en zorgt ervoor dat content eenvoudig toegankelijk is voor zoekmachines.

.03

Link building

Backlinks zijn nog steeds van groot belang voor het behalen van hoge posities. Shortcut heeft een enorm netwerk opgebouwd waar eenvoudig kwalitatieve backlinks geplaatst kunnen worden.

Webdesign

Kwaliteit boven kwantiteit

De backlinks die Shortcut bouwt zijn voor de lange termijn. De focus ligt dan ook puur op kwaliteit. Zo kunnen wij garanderen dat posities die vandaag behaald zijn over een jaar nog steeds zorgen voor een bijdrage aan uw omzet.

EVEN BABBELEN?

Divider

Interesse in onze diensten? Of wilt u graag eens praten over een concept of idee? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak.

Uw bericht is verstuurd. We nemen snel contact met u op.

Oooh woops, er ging iets fout. Je kunt ons ook direct een bericht sturen op info@shortcut.nl.